Termeni si Condiții

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.autohromei.ro implică acceptarea și angajamentul de a respecta Termenii și Condițiile prezentate în acest document. Pentru a utiliza în bune condiții site-ul, vă recomandăm să citiți cu atenție aceste Termeni și Condiții.

Informații despre Companie

Site-ul www.autohromei.ro este administrat de HROMEI CARS SERVICE SRL, o societate cu răspundere limitată înregistrată în România, cu următoarele detalii:
CUI: RO 30482467
Nr. Reg. Com.: J07/278/2012
Sediul: Sat Lunca, Com. Varfu Campului, Botoșani, România

Adresă Locație de Închirieri Auto: Str. Barbu Delavrancea,  Suceava

Descrierea Serviciilor

Compania HROMEI CARS SERVICE SRL oferă servicii de închirieri auto, inclusiv opțiuni de închiriere cu sau fără asigurare SCDW (Super Collision Damage Waiver), echipamente adiționale (GPS, scaun pentru copii, router Wi-Fi, suport pentru schi, lanțuri de zăpadă, șofer adițional) și alte servicii aferente închirierii auto. 

Toate detaliile serviciilor și tarifele corespunzătoare vor fi specificate pe site-ul www.autohromei.ro.

Condiții generale de inchiriere

Predarea mașinii în afara orelor de program (L-V: 08:00-17:00): Înțelegem nevoile și cerințele clienților noștri, inclusiv dorința de a beneficia de servicii de închiriere auto la ore târzii sau neconvenționale. Dacă aveți nevoie ca mașina să vă fie adusă la aeroport sau într-o altă locație, vă rugăm să efectuați o rezervare cu cel puțin 24 de ore înainte de ora solicitată. Aceasta ne permite să ne organizăm corespunzător și să vă servim în cele mai bune condiții.

Din păcate, nu putem onora solicitările spontane sau cele făcute în ultimul moment în afara orelor noastre de lucru. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne străduim să vă oferim servicii de calitate superioară.

Pentru a închiria un autoturism, clientul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Să aibă vârsta minimă de 18 ani;
Să dețină un permis de conducere valabil cu o experiență de conducere de minimum 1 an.
Nu acceptam permise de conducere expirate, dovezi de circulatie cat si copii dupa documente (fara a fi insotite de originale)!

Documentele necesare:
La momentul inchirierii autoturismului va rugam sa aveti asupra dumneavoastra următoarele documente:
Carte de identitate (C.I.) sau pașaport (in original)
Permisul de conducere (in original)
Un card de credit sau debit emis pe numele șoferului principal (pentru preautorizarea garantiei). In cazul cardului de debit, va rugam sa va asigurati ca aveti suma necesara preautorizarii garantiei

Obligații Auto Hromei

Proprietarul are obligația de a furniza clientului autoturismul în stare bună de funcționare, complet asigurat și cu taxele de drum (rovinietă) achitate, valabile exclusiv pe teritoriul României.

 În eventualitatea în care una dintre mașinile prezentate pe site nu este disponibilă pentru perioada solicitată, în unele cazuri există posibilitatea de a oferi un autoturism similar la un preț comparabil.

Obligații Client

Clientul se obliga sa returneze masina în condițiile în care a fost preluată, împreuna cu toate documentele și accesoriile care au fost predate în momentul inchirierii.
Autoturismul va fi preluat de către client cu rezervorul full. Clientul are obligația să returneze autoturismul în aceeași stare, adică cu rezervorul full. În caz contrar, va trebui să plătească contravaloarea combustibilului necesar pentru a aduce rezervorul la nivelul inițial.
Autoturismul se va preda curat interior și exterior. În situația în care nu aveți posibilitatea de a returna autoturismul curat, se va aplica o taxa de spălare.
Este interzis fumatul în interiorul autoturismului. Taxa suplimentară de 50 Euro se va aplica în cazul detectării mirosului de tigara la predare.
Sa respecte toate regulile de circulatie de pe teritoriul României.
Sa nu foloseasca masina în scopuri cum ar fi: transport pasageri sau marfa, tractare alte autoturisme, intreceri sau raliuri, subinchiriere
Sa respecte numărul de pasageri înscriși în actele masinii
Să nu conducă mașina sub influența bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a altor substanțe care scad capacitatea de a conduce
Sa anunțe agenția în cazul în care autoturismul are probleme, acestea trebuie rezolvate numai de service-ul autorizat
Pierderea sau distrugerea cheilor autoturismului se va taxa intre 200 si 700 euro.
Pierderea sau distrugerea documentelor autoturismului se va taxa cu 100 euro.
Clientul își asumă responsabilitatea pentru plata taxelor, amenzilor și a sancțiunilor primite în perioada în care autovehiculul se află în folosința acestuia.

Garanție și Asigurare

În cazul în care clientul optează pentru pachetul fără asigurare, i se va bloca o sumă de bani ca garanție, care va fi returnată la sfârșitul închirierii dacă vehiculul nu prezintă nicio avarie.

Dacă clientul alege pachetul cu Asigurare SCDW (Super Collision Damage Waiver), nu va fi necesară garanția, dar va plăti o taxă zilnică în funcție de autovehiculul ales.

Asigurarea SCDW (Super Collision Damage Waiver) este o asigurare complementară care oferă o protecție suplimentară împotriva daunelor și incidentelor care pot apărea în timpul închirierii autoturismului. Aceasta acoperă următoarele tipuri de daune:

Daunele cauzate autoturismului în urma unui accident de circulație sau coliziuni, indiferent de vinovăția clientului sau a terțelor persoane implicate.
Daunele cauzate autoturismului în cazul în care clientul este vinovat pentru incident.
Daunele cauzate autoturismului în urma furtului sau tentativelor de furt.
Daunele cauzate autoturismului în urma acțiunilor vandalismului.
Daunele cauzate autoturismului în cazul unor evenimente naturale precum grindină, inundații, etc

Atât asigurarea SCDW, cât și garanția de închiriere acoperă doar persoanele înscrise în contract cu drept de a conduce autoturismul închiriat.

Condiții de plata 

Prețurile afișate pe site includ TVA.

Toate prețurile, taxele și comisioanele sunt exprimate în moneda EURO și sunt calculate la cursul BNR din ziua efectuării plății.

La preluarea mașinii, se acceptă următoarele metode de plată:

Plata Cash  (RON,EURO, GBP, USD )
Card de credit / debit (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)

În cazul în care clientul alege să predea sau să returneze mașina într-o altă locație în afara orașului Suceava, va fi aplicată o taxă suplimentară de 1 € / km. Pentru predarea mașinii în Suceava sau la Aeroportul Suceava, nu se percepe nicio taxă suplimentară

Orice intarziere care depășește ora stabilita prin contract va fi taxata cu o zi în plus de închiriere pentru primele 3 ore.

Prelungirea, încetarea și rezilierea contractului:

Contractul de închiriere poate fi prelungit prin consensul ambelor părți, prin încheierea unui act adițional la contract.
În cazul în care Clientul dorește să prelungească contractul, este necesar să comunice  cu cel puțin 24 de ore înainte de expirarea acestuia.

Call Now ButtonSună acum